Tilausohjeet

Olet tilaamassa mainostuotteita painatuksella. Mitä sinun tulee tietää?

Pyrimme vastaamaan kysymyksiisi alla olevilla ohjeilla. Lisätietoja löydät linkeistä tai ottamalla meihin yhteyttä.

Tilaustapa

Voit tilata tuotteen painatuksella tai ilman helposti lähtettämällä sähköpostia, soittamalla tai verkkosivujemme kautta.

Värit ja fontit

Tilatessasi tuotteet vain tekstipainatuksella, valitse haluttu fontti fonttitaulukosta osoittamalla sitä vastaava kirjain sekä valitse toivottu painatusväri. Jos asiakkaasi haluaa valita jonkun muun kuin vakiovärin, kerro toivottu PMS-värikoodi ja etsimme sitä parhaiten vastaavan.

CLIPPER:/NEW_Font_colour_white-label-FI.png

Tilausvahvistus

Lähetämme sinulle tilausvahvistuksen koevedoksen kanssa 24 tunnin kuluttua tilauksestasi. Tarkista tilauksesi huolella ja ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mikäli havaitset huomautettavaa.

Vähimmäistilausmäärä ja lisämaksut

Ei ole minimaalinen vähennys. Jokaiselle tuotteelle voit aina pienentää haluamaasi summaa. Voimme siirtää tilausmaksun pienellä tilausarvolla.

Toimitusehdot

Voit tilata toimitus- ja käyttöehtomme verkkosivuiltamme. Pyydettäessä lähetämme mielellämme kopion sinulle. Hinnat sisältävät pakkauksen, mutta eivät arvonlisäveroa ja toimituskuluja. Maksu tulee suorittaa 30 päivän kuluessa, jonka jälkeen veloitamme 2% luottorajamaksun. Emme ota vastuuta mallien ja hintojen muutoksista, värivaihteluista, näennäisistä painovirheistä tai oikeudellisista maksuista.

Ylitoimitukset ja vajaukset

Huolimatta tarkasta ja huolellisesta prosessistamme, saatamme toimittaa liikaa tai liian vähän tuotteita. Tätä tapahtuu kuitenkin korkeintaan vain 4% erotuksella.

Toimitusajat

Tuotantoprosessi alkaa koevedoksen hyväksymestä. Arvioidusta tuotantoajasta ollaan sinuun yhteydessä, eikä se sisällä toimitusaikaa jakelupisteeltämme. Toimitusaika perustoimituksille ja lavoille on keskimäärin 1-2 työpäivää. Toimitukset ilman painatusta ja näytekappalepyynnöt ennen keskipäivää klo 12.00 lähetetään samana päivänä. Tarvitko tuotteet painatuksella mahdollisimman pian? Express Service-palvelumme tarjoaa ratkaisun.

Jos sinulla on kysyttävää, tai tarvitset apua, ota yhteyttä

09 8700 600 (Avoinna 8.30-16.30)

LogoTool